Word als bedrijf partner van het Park

Wilt u met uw bedrijf partner worden van het Park? Juist nu!, Wij hebben uw steun in deze Coronacrisis heel hard nodig. Het Nationale Park De Hoge Veluwe voert namelijk een zelfstandige exploitatie waarbij 90% uit eigen inkomsten bestaat en slechts 10% uit subsidie. Deze subsidie betreft de SNL regeling waar iedere bos-en natuureigenaar in Nederland recht op heeft. Extra financiële middelen zijn nodig om de weggevallen inkomsten te compenseren zodat het Park deze crisis kan overleven. Ondersteun het Park daarom met uw bedrijf/ organisatie!

Een partnership biedt uw organisatie tal van mogelijkheden met de vele gratis privileges en u toont gelijk uw maatschappelijk verantwoorde betrokkenheid.

Wat wij willen is een duurzaam partnership aangaan met u als organisatie. Benieuwd welke bedrijven al een partnership zijn aangegaan met ons? Klik dan op de onderstaande button:

Partners

Een partnership betekent tweerichtingsverkeer, wat in dit geval inhoudt dat u ook veel van ons (gratis) mag verwachten:

• Logovermelding (600.000 bezoekers Park, 800.000 unieke websitebezoeken per jaar)
• Begunstigerkaarten en losse toegangskaarten voor uw relaties
• Unieke vergaderlocaties en Land Rover Tours in het Park
• Ruimte in het Park voor uw productpresentaties of klantencontactdagen
• Uitnodigingen voor bedrijfsevents (mogelijkheid te netwerken)

Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden die er voor u zijn om Het Nationale Park De Hoge Veluwe met uw organisatie te ondersteunen. Neem voor meer informatie en advies op maat contact op via onderstaand contactformulier met de afdeling fondsenwerving:

Accepteer de statistics-cookies om de video te kunnen bekijken.