Uw urn in het Park

Voor altijd op de mooiste plek…

Het regelen van uw eigen uitvaart is iets heel persoonlijks. Dat geldt ook voor de manier waarop u, na uw overlijden, herdacht wilt worden.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe biedt u de mogelijkheid zelf een plek uit te zoeken in het mooiste natuurgebied van Nederland.

Uw eigen plek in het Park

In Het Nationale Park De Hoge Veluwe zijn een aantal gebieden aangewezen waarbinnen u zelf een plek mag uitkiezen. Dat kan bijvoorbeeld bij een imposante beuk zijn of een elegante Amerikaanse eik, of juist bij die ene vliegden die zo mooi uitkijkt over het Oud-Reemsterzand. Na uw overlijden wordt uw urn aan de voet van die boom begraven.

Voor het uitzoeken van een mooie boom kunt u net zo lang de tijd nemen als u wilt. Sommigen kiezen ervoor met hun dierbaren op zoek te gaan. Op die manier is het niet alleen uw plek, maar meer nog die van u allen. Voor altijd.

Wilt u meer weten over natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe? Stuurt u dan een mail naar info@natuurwens.nl. Wij nemen dan contact met u op, zodat we in alle rust uw wensen kunnen bespreken. 

Accepteer de statistics-cookies om de video te kunnen bekijken.