Werken bij het Park

Een heel bijzondere werkgever

Wil jij werken bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe? Kies hieronder een afdeling en solliciteer op een van de vacatures.

Over werken bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe

In 1935 is Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe opgericht om de duurzame instandhouding en openstelling van het Park zeker te stellen.

Werken bij het Park betekent dus niet alleen werken in een bijzondere en prachtige omgeving, maar ook het leveren van een actieve bijdrage aan de missie van het Park. Dat kan bijvoorbeeld door te werken aan natuurbeheer (afdeling Bedrijfsvoering), maar ook door het aanbieden van een groot aantal eigentijdse activiteiten en faciliteiten voor bezoekers (afdelingen Bezoekersmanagement en Horeca & Winkel). De collega's van de afdeling Stafdiensten zorgen ervoor dat alle andere afdelingen hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren en zijn elke werkdag weer onmisbaar.

De kernwaarden gastheerschap, innovatie, professionaliteit, samenwerken en toekomstgericht staan centraal bij alles wat wij binnen het Park doen.

Het Park bestaat uit 4 afdelingen die deze missie samen elke dag uitdragen:

  1. Stafdiensten
  2. Bedrijfsvoering
  3. Bezoekersmanagement
  4. Horeca & Winkel

Zie jij jezelf werken bij Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe? Kies hierboven een van de 4 afdelingen en solliciteer op een van onze vacatures!