Vacature: Rijwielhersteller (fulltime)

Zorg jij er graag voor dat onze bezoekers zorgeloos kunnen genieten van een mooie fietstocht door het Park? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe rijwielhersteller!

 

Werkzaamheden
In deze afwisselende baan verricht je alle voorkomende werkzaamheden in de rijwielherstelwerkplaats. Dit varieert van het plakken van een band tot het verrichten van groot onderhoud van alle fietsen in het najaar. Je maakt deel uit van een ploeg van 4 betrokken en enthousiaste rijwielherstellers in het centrum van het Park, daarnaast is er een groep vrijwilligers die ondersteunen in het weekend.Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de bezoekers van het Park altijd beschikken over een goed werkende Witte Fiets. Ook de verhuurfietsen (waaronder e-bikes, bakfietsen en rolstoelfietsen) staan altijd voor hen klaar. 

Je staat onze internationale bezoekers te woord, biedt hulp en/of verstrekt informatie. Het Park is 365 dagen per jaar geopend, de werkzaamheden gaan ook door in weekenden en op feestdagen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde technische opleiding op MBO-2 niveau
  • Ervaring en/of affiniteit met rijwielherstel.
  • Rijbewijs-BE
  • EHBO/BHV-diploma of bereid deze binnen afzienbare tijd te halen

Meer weten? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer N. Scheffelaar, plaatsvervangend hoofd Bedrijfsvoering tel. 055-3788100.

Solliciteren? Vul het formulier hieronder in

Of stuur jouw sollicitatie voor 29 mei a.s. naar personeelszaken@hogeveluwe.nl t.a.v. Sylvia Bruning.

Motivatie