Tickets

Koop hier uw tickets voor het Park

In verband met de maatregelen tegen het Coronavirus geldt het volgende:

Er wordt geen contant geld meer geaccepteerd. Bezoekers kunnen wel pinnen. Voor het Park hoeft u geen tijdvak te kiezen, uw ticket is geldig op uw dag naar keuze. In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het Coronavirus vragen wij u om een gezondheidscheck in te vullen op de dag van uw bezoek aan het Park. Dit kunt u op de dag zelf vanuit huis doen via ikbezoek.nl/de-hoge-veluwe.

Voor uw bezoek aan het Kröller-Müller Museum heeft u een geldig entreebewijs nodig voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe (entreetickets zijn online en bij de ingangen te verkrijgen). Bovendien dient u van te voren een tijdvak ticket voor het Kröller-Müller Museum te kopen. U kunt de tijdvak tickets hier kopen.

 • Prijs
  Aantal:
 • Dagkaart Park

  Volwassene

  Entree Park (excl. Kröller-Müller Museum)

  € 11,10

  Kind (6 tot 13 jaar)

  Entree Park (excl. Kröller-Müller Museum)

  € 5,55
 • Dagkaart auto of motor

  Voor het meenemen van uw auto of motor in het Park heeft u, naast uw persoonlijke toegangsbewijs, deze dagkaart nodig. U kunt uw auto of motor ook parkeren bij de ingang. Dit kost € 3,90 per keer.

  € 7,85
 • Dagkaart touringcar

  Voor het betreden van het Park met een touringcar heeft u, naast de persoonlijke toegangsbewijzen voor de passagiers, deze dagkaart nodig. >10 personen

  € 35,95
 • Dagkaart Paard

  Om het Park te paard te betreden heeft u, naast uw persoonlijke toegangsbewijs, deze dagkaart nodig. Bij deze dagkaart krijgt u aan de ingang een ruiterkaart met daarop het ruiterpadenstelsel met 12 knooppunten.

  € 3,95