1. Home
  2. Bezoekersinfo
  3. De Natuurcamping
Print Lees voor

De Natuurcamping

Let op: dit jaar is de Natuurcamping ook nog geopend in het weekend van 1 en 2 november!

 

In het Park ligt een prachtig kampeerterrein voor de ware natuurliefhebber, vlakbij Ingang Hoenderloo. De natuurcamping bestaat uit een autovrij tentenveld en drie terreinen voor caravans en campers. Deze rustige, kleinschalige camping biedt u de mogelijkheid om langer dan één dag in het Park te verblijven. 

 

Reserveren is niet mogelijk

Van tevoren reserveren is niet mogelijk, maar buiten drukke weekeinden zoals Pasen en Pinksteren is er doorgaans voldoende plaats. U kunt bij de portier van Ingang Hoenderloo informeren over de bezetting van de camping. De camping is voor kampeerders geopend vanaf 1 april tot november. Voor kampeerders gelden dezelfde openingstijden voor het Park als voor bezoekers.

Goede voorzieningen

Alle caravanplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting (tegen betaling van € 3 per dag). Er is een toiletgebouw met wasgelegenheid en warme douches (€ 0,50 voor 3,5 min. douchen). Er is ook een wisselautomaat. U hoeft niet te betalen voor (warm) afwaswater. Voor de kinderen is er een speeltuintje met een waterspeelplaats en een speelweide. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Ook is er gratis wifi aanwezig op de camping. 

Maximale verblijfsduur

Kampeerders mogen maximaal drie weken aaneengesloten op de natuurcamping kamperen. Als u de camping een tweede keer bezoekt, dient er minimaal één maand tussen de kampeerperioden te zitten. Het Park wil op deze manier ruimte maken voor bezoekers van het Park die slechts enkele dagen willen verblijven op de camping.

 

Voor de kosten hoeft u het niet te laten

Op de dag van aankomst meldt u zich aan bij Ingang Hoenderloo waar u betaalt voor de camping (per persoon per nacht.) en voor het Park (per persoon per dag).

Natuurcamping per nacht, inclusief toeristenbelasting, exclusief entree voor het Park en elektra.

Natuurcamping volwassene met caravan/camper (per nacht)€ 8
Natuurcamping volwassene met tent (per nacht)€ 7
Natuurcamping kind met caravan/camper (per nacht)€ 4
Natuurcamping kind met tent (per nacht)€3,50

Natuurcamping kind 0 t/m 5 jaar 

 

Gratis

Alle caravan/camper-plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. 

Voor het gebruik van stroom betaalt u € 3 per dag. Een douchemuntje kost € 0,50.

Let op: u betaalt per persoon en per overnachting tevens de entreeprijs voor een dagkaart van het Park. Op de dag van vertrek bent u geen entree voor het Park meer verschuldigd. Blijft u langer dan vijf dagen? Dan is een Beschermerkaart voor u interessant!

 

Overnachten buiten het Park

Uiteraard zijn er in de dorpen die het Park omringen ook volop mogelijkheden om te overnachten. U vindt in Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen een groot aantal campings en enkele hotels. In Apeldoorn, Ede of Arnhem zijn er ook volop mogelijkheden voor hotelovernachtingen.

Deel op
Geen artikelen
Koop je ticket online (nl)
Bestel hier gemakkelijk uw toegangskaarten online (nl)
Weersverwachting
Vandaag
3° / 6°
Morgen
1° / 6°
Steun het park