Touroperators

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is uniek in de wereld, door de bijzondere combinatie van natuur en kunst. Het is dé plek om bijzondere landschappen, wilde dieren te zien en naar het museum te gaan met de één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: het Kröller-Müller Museum.

Kies uit talrijke activiteiten voor uw dagje Hoge Veluwe. Uw gasten kunnen op safari met de boswachter of met een ervaren natuurgids. Natuurlijk is ook het op eigen gelegenheid verkennen van de overweldigende natuur mogelijk. Al wandelend of fietsend ziet u de mooiste dingen. Er staan maar liefst 1.800 gratis te gebruiken Witte Fietsen voor u klaar. Daarnaast kunnen er ook diverse soorten fietsen worden gehuurd, zie hieronder voor meer informatie. Het Park kent de hoogste wildzichtbaarheid van Nederland, wanneer uw gasten hun ogen en oren goed de kost geven, treffen ze wellicht een kudde moeflons of een prachtig edelhert.

Activiteiten en prijzen (PDF)

Touringcar parkeerplaats

Vlak bij het Park Paviljoen in het centrumgebied is een parkeerplaats voor bussen. De buschauffeur mag de gasten op het parkeerterrein bij het Park Paviljoen afzetten en daarna parkeren op de busparkeerplaats. Let op: ingang Schaarsbergen is niet toegankelijk voor bussen.

Voucherovereenkomst

Als touroperator kunt u een voucherovereenkomst afsluiten voor het bezoeken van het Park en het Kröller-Müller Museum. U kunt dan gebruikmaken van een staffelkorting en betalen op rekening. Het biedt daarnaast vele voordelen:

  • Speciale tarieven voor touroperators
  • Gratis toegang voor een gids per 20 personen
  • Gratis maaltijd voor buschauffeur (busvouchers) en gids in het restaurant in het Park Paviljoen
  • Informatie over tentoonstellingen en events via de travel trade nieuwsbrief

Restaurant in het Park Paviljoen

Om zoveel mogelijk aan de wensen van uw speciale dag in Het Nationale Park De Hoge Veluwe tegemoet te komen, hebben wij een aantal vouchers ontwikkeld die van tevoren besteld en betaald kunnen worden. Leuk en makkelijk om mee te geven aan uw gasten. De vouchers liggen op de dag van bezoek voor u klaar bij het restaurant in het Park Paviljoen, of worden per post toegezonden. U zorgt zelf voor de verdeling van de vouchers. De vouchers zijn in te leveren op een voor u geschikt tijdstip. 

Contact

Voor prijzen, reserveringen van een (thema)rondleiding, een exclusief bezoek of de voorwaarden voor een voucherovereenkomst, kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen. Wij adviseren u graag. Vul het formulier hieronder in of neem contact op met onze afdeling reserveringen op 055-8330833 of via reserveringen@hogeveluwe.nl.

Gewenst programma