Bedrijven

Sponsor een duurzame toekomst

Het Nationale Park De Hoge Veluwe kan niet zonder financiële steun. De bijdragen van onze sponsoren zorgen er mede voor dat wij dit unieke Park als 'groene schatkamer van Nederland' kunnen behouden en doorgeven aan volgende generaties.

Wat kan uw bedrijf betekenen?

Dankzij onze sponsoren kunnen we projecten realiseren op het gebied van biodiversiteit, educatie en bereikbaarheid. Zo planten we bijvoorbeeld klimaatrobuuste bossen en doen we veel wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van het versterken van de biodiversiteit. Vanuit de thema's educatie en bereikbaarheid willen we onder meer het ondergrondse natuurmuseum Museonder en de Parkentrees vernieuwen. Door het Park te steunen, toont uw bedrijf maatschappelijke betrokkenheid en maakt u een duurzame impact.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wij geloven in maatwerk en kijken dan ook graag samen met u naar de samenwerkingsmogelijkheden. Als dank voor uw steun ontvangt u een aantrekkelijk pakket van privileges, zoals:

  • Communicatie en exposure, zowel online als offline (ca. 600.000 bezoekers per jaar)
  • Relatiekaarten en toegangskaarten voor medewerkers en relaties
  • Exclusieve netwerkbijeenkomsten
  • Mogelijkheid om de samenwerking te vermelden in de communicatie van uw bedrijf (maatschappelijk betrokkenheid en duurzaamheid)
  • Exclusieve ontvangstmogelijkheden van uw relaties in het Park
  • U kunt uw partnership een extra impuls geven door een ruimte in ons Park Paviljoen te huren voor events en vergaderingen

Meer weten?

Margot Palmen wisselt graag nader van gedachten over een samenwerking met uw bedrijf. Hiervoor kunt u contact opnemen via fondsenwerving@hogeveluwe.nl.

Onze partners

Met trots presenteren wij de bedrijven waarmee wij samenwerken.