Parkrestaurant De Hoge Veluwe

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Tot op de dag van vandaag wordt het Park geleid volgens de gedachte: stilstand is achteruitgang, zonder vernieuwing blijft niets relevant. Het Nationale Park De Hoge Veluwe gaat vernieuwen en dat doet het vanuit het hart. In het centrum van het Park verrijst in de nabije toekomst een modern, multifunctioneel publieksgebouw. Het zal het Parkrestaurant huisvesten, net als een informatiecentrum voor bezoekers, ontvangst- en educatieruimten en de Parkwinkel.

Tot die tijd kunt u terecht in de tijdelijke huisvesting van het Parkrestaurant direct tegenover het Bezoekerscentrum. Een andere grote verandering is dat het restaurant nu van een selfservice-restaurant naar een bedieningsrestaurant is gegaan om u nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Bij mooi weer geniet u van een ruim en gezellig terras. Het menu is gevarieerd en wisselend, zo is er bijvoorbeeld iedere maand een seizoensgebonden schotel. Bij de kinderen zijn de pannenkoeken, in de wijde omtrek bekend, favoriet.

Parkrestaurant De Hoge Veluwe heeft verschillende ruimten die te boeken zijn voor een vergadering, brainstormsessie of een groot feest.

Openingstijden:

November t/m maart: 10.00 tot 17.30 uur
April: 9.30 tot 19.30 uur
Mei t/m augustus: 9.30 tot 20.00 uur
September: 9.30 tot 19.30 uur
Oktober: 9.30 tot 18.30 uur

Onze menukaart:

Op de menukaart van het Parkrestaurant staan diverse koude en warme gerechten, van pannenkoeken en een lekkere hamburger tot dagverse salades en smoothies:

Menukaart

Zin in iets bijzonders? In het najaar is er naast de reguliere kaart ook een najaarspecial menukaart met lekkere herfstgerechten en -drankjes. 

Voor meer informatie, bel met onze afdeling Reserveringen via telefoonnummer
0800 8353 628 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur) of mail naar reserveringen@hogeveluwe.nl

Bent u namens uw bedrijf of organisatie op zoek naar lunch-/dinermogelijkheden? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Bekijk hieronder onze lunch- en dinersuggesties.