Parkrestaurant De Hoge Veluwe

Parkrestaurant De Hoge Veluwe is een perfecte plek als uitvalsbasis voor uw dagje Hoge Veluwe. 

In verband met verhuizing naar de tijdelijke huisvesting van het restaurant is het Parkrestaurant gesloten van vrijdag 16 t/m maandag 19 maart 2018.

Na 19 maart gaat het Parkrestaurant in de tijdelijke huisvesting over van een zelfbiedingsrestaurant naar een bedieningsrestaurant. 

Het zelfbedieningsrestaurant is ruim opgezet, maar dan wel met het landelijke en gezellige karakter dat je mag verwachten van een uitspanning op De Hoge Veluwe.

En dus ontbreekt een flinke open haard niet, net als gemakkelijke fauteuils. Bij mooi weer geniet u van een ruim en gezellig terras met vrij zicht op de bijbehorende natuurspeeltuin. Het menu is ruim, gevarieerd en wisselend. Zo is er iedere maand een seizoensgebonden schotel. Bij de kinderen zijn de pannenkoeken, in de wijde omtrek bekend, favoriet.

Parkrestaurant De Hoge Veluwe heeft verschillende ruimten die te boeken zijn voor een vergadering, brainstormsessie of een groot feest.

Openingstijden:

November t/m maart: 10.00 tot 17.30 uur
April: 9.30 tot 19.30 uur
Mei t/m augustus: 9.30 tot 20.00 uur
September: 9.30 tot 19.30 uur
Oktober: 9.30 tot 18.30 uur

Onze menukaart:

Op de menukaart van het Parkrestaurant staan diverse koude en warme gerechten, van pannenkoeken en een lekkere hamburger tot dagverse salades en smoothies:

In verband met verhuizing naar de tijdelijke huisvesting van het restaurant heeft het Parkrestaurant van 8 maart t/m 15 maart een beperkt assortiment.

Menukaart

Voor meer informatie, bel met onze afdeling Reserveringen via telefoonnummer
0800 8353 628 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur) of mail naar reserveringen@hogeveluwe.nl

Bent u namens uw bedrijf of organisatie op zoek naar lunch/diner mogelijkheden? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Bekijk hieronder onze lunch- en diner suggesties.