Kinderen

In het Park is elke dag van alles te beleven voor kinderen: speur naar herten, reeën, wilde zwijnen en moeflons, spring op een Witte Fiets, verken het bos, ren over het stuifzand en ontdek de wereld onder je voeten in het Museonder!

Spannende speurtochten

Je kunt het Park verkennen met één van de leuke en leerzame speurtochten, zoals de Moeffie Ontdekkingstocht. En wat dacht je van de Suske en Wiske Avonturentocht op de fiets? Volg de Knapzakroute met je zelfgemaakte knapzak. Of speel The Nature Game: in deze magische iPad game ontrafel je het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum!

Informeer naar deze en andere activiteiten in het Bezoekerscentrum, in het hart van het Park. Bekijk ze alvast onderaan deze pagina.

Evenementen en safari’s

In het weekend en in de vakanties zijn er in het Park extra activiteiten. Zoals nestkastjes maken, theatervoorstellingen, verhalenvertellers, en kinder-rondleidingen door Jachthuis Sint Hubertus. ‘s Zomers zijn er kindersafari's: ga met de boswachter op zoek naar wilde dieren en slaap 's nachts in de buitenlucht. Een onvergetelijke ervaring! Kijk in de agenda wat er vandaag allemaal te doen is.

Bijzonder kinderfeestje

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor je kinderfeestje? Vier je verjaardag dan in Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Ga met je knapzak op avontuur, vang waterbeestjes in je schepnet, of speur naar wilde dieren onder begeleiding van een ervaren Natuurgids. En geniet na afloop van een heerlijke pannenkoek of frietjes in het Parkrestaurant.

Excursies en schoolreisjes

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is samen met het Kröller-Müller Museum de ideale bestemming voor een excursie of schoolreisje. Zo maken leerlingen kennis met de unieke combinatie van natuur en landschap, kunst en architectuur, en historische verhalen.