Touroperators

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is uniek in de wereld, door de bijzondere combinatie van natuur en kunst. Het is dé plek om bijzondere landschappen, wilde dieren te zien en naar het museum te gaan met de één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: het Kröller-Müller Museum. Daarnaast kun je ook nog deelnemen aan diverse georganiseerde activiteiten. 

Uw gasten kunnen bijvoorbeeld op safari met de boswachter of op pad met een Natuurgids. Natuurlijk wordt men ook uitgenodigd om op eigen gelegenheid de overweldigende natuur ontdekken, al wandelend of fietsend ziet u de mooiste dingen. Er staan maar liefst 1.800 gratis te gebruiken Witte Fietsen voor u klaar. Daarnaast kunnen er ook diverse soorten fietsen worden gehuurd, zie hieronder voor meer informatie. Het Park kent de hoogste wildzichtbaarheid van Nederland, wanneer uw gasten hun ogen en oren goed de kost geven, treffen ze wellicht een kudde moeflons of een prachtig edelhert.

Parkeerplaats

Vlak bij het Bezoekerscentrum is een parkeerplaats voor bussen. De buschauffeur mag de gasten op het parkeerterrein bij het Bezoekerscentrum afzetten en daarna parkeren op de busparkeerplaats. Let op: ingang Schaarsbergen is niet toegankelijk voor bussen.

Voucherovereenkomst

Als touroperator kunt u een voucherovereenkomst afsluiten voor het bezoeken van het Park en het Kröller-Müller Museum. U kunt dan gebruikmaken van een staffelkorting en betalen op rekening. Het biedt daarnaast vele voordelen:

  • Speciale tarieven voor touroperators
  • Gratis toegang voor een gids per 20 personen
  • Gratis maaltijd voor buschauffeur (busvouchers) en gids in het Parkrestaurant
  • Informatie over tentoonstellingen en events via de travel trade nieuwsbrief

Parkrestaurant De Hoge Veluwe

Om zoveel mogelijk aan de wensen van uw speciale dag in Het Nationale Park De Hoge Veluwe tegemoet te komen, hebben wij een aantal vouchers ontwikkeld die van tevoren besteld en betaald kunnen worden. Leuk en makkelijk om mee te geven aan uw gasten. De vouchers liggen op de dag van bezoek voor u klaar bij het Parkrestaurant, of worden per post toegezonden. U zorgt zelf voor de verdeling van de vouchers. De vouchers zijn in te leveren op een voor u geschikt tijdstip. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Hoge Veluwe Koffietafel

Contact

Voor prijzen, reserveringen van een (thema)rondleiding, een exclusief bezoek of de voorwaarden voor een voucherovereenkomst kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen:

Tel: 055-8330833
Mail: reserveringen@hogeveluwe.nl