Een kijkje in de keuken van De Hoge Veluwe - beheer van fauna

Maandag 07 november 2011

HOENDERLOO – Op vrijdag 11 november 2011 organiseert Het Nationale Park De Hoge Veluwe een speciale safari. Onder leiding van de boswachter wordt een ‘kijkje in de keuken van De Hoge Veluwe’ genomen. Deelnemers zullen tijdens deze safari alles te weten komen over het beheer van de fauna in het Park.

 

Een kijkje in de keuken van De Hoge Veluwe: beheer van de fauna

‘Een kijkje in de keuken van De Hoge Veluwe: beheer van bossen’ is de laatste in een reeks van drie safari’s over het natuurbeheer in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De boswachter zal de deelnemers tijdens deze safari alles vertellen over het beheer van de fauna op De Hoge Veluwe. Naast een schat aan informatie over het faunabeheer is het bovenal een wandeltocht waarbij wordt genoten van prachtige landschappen en een hapje en een drankje onderweg. ‘Een kijkje in de keuken van De Hoge Veluwe: beheer van de fauna’ vindt plaats op vrijdag 11 november aanstaande van 13.30 – 17.30 uur. Deelname is alleen mogelijk na reservering, maar wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze safari. De kosten voor deelname bedragen € 42,- per persoon, dit exclusief entree tot het Park.

Herfst in het Park

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is elke dag anders. Het Park biedt 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. In de herfst is het zeker de moeite waard om het Park te bezoeken! De bladeren en paddenstoelen zorgen voor een kleurrijk geheel en er worden diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.