In alle stilte genieten…

Donderdag 22 december 2011

HOENDERLOO – Op vrijdag 30 december 2011 organiseert Het Nationale Park De Hoge Veluwe een speciale Stilte Safari. Onder leiding van de boswachter worden plekken in het Park bezocht waar het oorverdovende geluid van de  stilte zich het beste laat horen.

 

Stilte Safari

Deze safari onder leiding van boswachter Henk Ruseler staat in het teken van de rust die de natuur op De Hoge Veluwe in de winter kent. De boswachter neemt de geïnteresseerden mee op een vier uur durende struintocht. Tijdens deze tocht kan genoten worden van de stilte in het bos en op het veld. De deelnemers komen op plekken waar ze zonder de boswachter niet zouden komen. Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie en een aangeklede borrel. De Stilte Safari vindt plaats op 30 december van 13.30 – 17.30 uur. Deelname is alleen mogelijk na reservering, maar wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten voor Stilte Safari bedragen € 42 per persoon.

Winter in het Park

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is elke dag anders. Het Park biedt 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. In de winter is het zeker de moeite waard om het Park te bezoeken! De kale bomen en de rust zorgen voor een perfect plaatje en er worden diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Kijk op www.hogeveluwe.nl voor meer informatie over het Park en zijn activiteiten. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is dagelijks geopend, dus ook in de kerstvakantie.