Het Nationale Park De Hoge Veluwe maakt beleven mogelijk!

Vrijdag 18 januari 2013

Het Nationale Park De Hoge Veluwe maakt beleven mogelijk!

 

Naast dat het Wandelfeest van het Fonds verstandelijk gehandicapten en het Revalidatiefonds op zaterdag 20 april 2013 één groot feest gaat worden, halen de wandelaars ook geld op voor een goed doel.

In 2013 is het goede doel een speciale belevingstuin in Het Nationale Park De Hoge Veluwe!

Het Park vindt het belangrijk dat mensen met een beperking van de natuur kunnen genieten. Dat vinden Fonds verstandelijk gehandicapten en het Revalidatiefonds ook. En daarom gaat het inschrijfgeld van de wandelaars en het opgehaalde sponsorbedrag naar dit bijzondere project. Met het opgehaalde geld legt Het Nationale Park De Hoge Veluwe een belevingstuin aan. In deze tuin kunnen mensen met een ernstige beperking hun zintuigen ontwikkelen. Bijvoorbeeld door te ruiken en voelen aan speciale bomen, bloemen en kruiden. Sommige van deze planten en kruiden zijn zelfs direct eetbaar. Maar ook door te luisteren naar muziek, vogels en kabbelend water.

Vind jij dit net zo’n goed initiatief? Geef je dan nu snel op voor het Wandelfeest en laat je sponsoren door je ouders, opa’s en oma’s, ooms & tantes, je vrienden of door de lokale winkelier!

Klik hier voor meer informatie over het Wandelfeest.