Belevingspad Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Maandag 18 februari 2013

Wat kun je in de natuur doen als……

                                                           ….. Je niet kunt lopen?

                                                           ….. moeilijk ter been bent?

                                                           ….. verstandelijk beperkt bent?

                                                           ….. autistisch bent?

                                                           ….  een kinderwagen bij je hebt?

                                                           ….  meervoudig beperkt bent?

Hé, dat is interessant:  Het Nationale Park De Hoge Veluwe is toegankelijk voor iedereen!  Waar je dankzij het Landschappenpad al kunt kennismaken met de verschillende landschappen van het Park, kun je deze straks op het speciale Belevingspad ervaren, voelen en beleven.

Het Nationale Park De Hoge ontwikkelt in samenwerking met het Revalidatiefonds hét Belevingspad. Op dit pad staat toegankelijk spelen in een natuurlijke omgeving centraal. Langs het  Belevingspad worden verschillende spelelementen geplaatst die voor iedereen - jong en oud - toegankelijk en uitdagend zijn. Bij alle elementen die worden ontwikkeld richt het Park zich op de zintuiglijke waarneming van de bezoekers. 

Het Belevingspad is het speciale doel van het Wandelfeest 2013. Tijdens dit muzikale wandelevenement voor iedereen wordt geld ingezameld voor projecten die  natuur en recreatie toegankelijk maken voor mensen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking.


Heb je ideeën voor het Belevingspad? Bijvoorbeeld voor een speelelement of voor specifieke bloemen of planten. Laat het ons weten! Je maakt dan kans op een jaarabonnement voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Stuur je idee naar: esther@wandelfeest.nl