Fotowedstrijd ‘Buitengewoon Hoge Veluwe’ van start

Maandag 23 december 2013

Hoe buitengewoon is De Hoge Veluwe? Dat willen we laten zien met een speciale fotowedstrijd en bijbehorende buitententoonstelling. Zowel amateurs als professionele fotografen worden opgeroepen om hun meest buitengewone foto's van Het Nationale Park De Hoge Veluwe in te sturen. De dertig mooiste foto’s worden onderdeel van de speciale buitententoonstelling 'Buitengewoon Hoge Veluwe'. De tentoonstelling is in het Park te zien van 15 maart t/m 13 april 2014.

Prijzen 

Een vakjury, bestaande uit BBC Wildlife Photographer of the Year Award winnaar Jan Vermeer, natuurfotograaf Wim Weenink en boswachter Henk Ruseler, kiest de dertig mooiste en meest buitengewone foto’s voor de tentoonstelling. De maker van de beste foto krijgt bovendien met het hele gezin gratis toegang tot het Park in 2014 (incl. auto).

Deelname 

Heeft u buitengewone foto's van De Hoge Veluwe? Stuur uw mooiste foto('s) voorzien van naam en toelichting naar pers@hogeveluwe.nl o.v.v. Buitengewoon Hoge Veluwe. Foto's dienen in het Park te zijn gemaakt en vóór 17 februari 2014 ingezonden te zijn. Kijk hier voor de wedstrijdvoorwaarden.

Jurylid Wim Weenink maakte deze foto op het Deelense Veld in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.