Zondag 9 oktober Park autovrij

Donderdag 22 september 2016

Op zondag 9 oktober, de dag van de Hoge Veluwe Loop, is het Park vrijwel geheel autovrij.

Bereikbaarheid Bezoekerscentrum, Museonder, het Parkrestaurant en het Kröller-Muller Museum

Alleen de weg vanaf ingang Otterlo naar het Centrumgebied is te gebruiken. Het Bezoekerscentrum, Museonder, het Parkrestaurant en het Kröller-Muller Museum zijn dus wel bereikbaar. Bij de ingangen in Hoenderloo en Schaarsbergen kunt u alleen te fiets, te voet of te paard naar binnen. Vanwege de verschillende hardloop-parcoursen is eveneens een groot aantal fiets- en wandelpaden tijdelijk afgesloten.

Korting op toegangsbewijs Park

Op zondag 9 oktober geldt een korting van 50% op het entreebewijs voor het Park (dit geldt niet voor het Kröller-Müller Museum).
 

Let op, dit is alleen mogelijk bij aankoop van uw entreebewijs aan één van de kassa’s op 9 oktober. U kunt deze tickets niet online aanschaffen. Eveneens wordt er geen korting verrekend op vertoon van een e-ticket.