Winnaar fotochallenge #hetmooisteplekje bekend

Woensdag 05 september 2018

Afgelopen maand schreven Het Nationale Park De Hoge Veluwe en Museum MORE een fotochallenge uit met als thema #hetmooisteplekje. Museum MORE laat, net als het Park, graag de diversiteit van het Nederlandse landschap zien, en doet dat momenteel met een prachtige fototentoonstelling. Vandaar dat deze unieke samenwerking tussen Park en museum is ontstaan.

Ondertussen is de winnaar gekozen, De Hoge Veluwe en Museum More hebben deze prachtige foto van @Jeroen_GMM gekozen als winnaar van de wedstrijd #hetmooisteplekje. Het was niet makkelijk om tot een keuze te komen, maar Jeroen mag op safari met de boswachter van Het Nationale Park De Hoge Veluwe en zijn prachtige foto zal binnenkort ook te zien zijn in Museum MORE in Gorssel.

Alle deelnemers grote dank voor het maken van de mooie, originele en soms ook ontroerende landschapsfoto’s!

Over de fototentoonstelling 
De allereerste fototentoonstelling van Museum MORE laat je opnieuw kijken naar het alledaagse Nederland. MORE Focus | Het trage lage land is een ‘oer-Hollandse’ fototentoonstelling met 21 fotografen die met een caleidoscopische blik laten zien hoe ons land verbeeld is. Vergeet de klompen, molens en Giethoorn. De opzet zorgt voor nieuwe inzichten over hoe divers Nederland eigenlijk is. Vanaf grote hoogte, boven de zee, rivieren, dijken, bossen en akkers. En dan verder dwalend via het landschap, naar stad en dorp. Nederland bekijken alsof je het nog niet kende.

De fototentoonstelling MORE Focus | Het trage lage land is tot en met 9 september te zien in Museum MORE in Gorssel. De titel van de tentoonstelling is ontleend aan het beroemde gedicht van Hendrik Marsman ”Denkend aan Holland”.

www.hogeveluwe.nl 
www.museummore.nl