Park een week lang niet bereikbaar met de auto via Ingang Schaarsbergen.

Donderdag 21 februari 2019

Ingang Schaarsbergen is van 8 t/m 18 april niet bereikbaar met de auto i.v.m. werkzaamheden op de weg buiten het Park. Ook wordt u vanaf de A1 omgeleid i.v.m. werkzaamheden in Harskamp. Kies vanaf de A1 tijdelijk voor afslag Hoenderloo.

Afzettingonderpark

Ingang Schaarsbergen

In opdracht van de Provincie Gelderland gaat Dostal Wegenbouw werkzaamheden uitvoeren aan de Koningsweg (N311) en de Apeldoornseweg (N784) in Arnhem. De verkeersveiligheid wordt verbeterd en de verharding wordt onderhouden.

De werkzaamheden zijn verdeeld in verschillende fases waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd. Kijk op het kaartje hierboven en in het schema hieronder.

Werkzaamheden2nl

Het Park heeft drie ingangen: in Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen. Tijdens de wegwerkzaamheden is het voor bezoekers vanuit het zuiden en oosten in veel gevallen sneller om voor ingang Hoenderloo te kiezen. Klik hier voor alle adressen.

Vanaf de A1 

Van maandag 1 april t/m vrijdag 19 april worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Dorpsstraat in Harskamp. Doorgaand verkeer vanaf de A1 wordt omgeleid en dient in plaats van afslag Stroe/Garderen te kiezen voor afslag Hoenderloo. Vanaf daar is ingang Hoenderloo van het Park goed bereikbaar.

Klik hier voor meer informatie over deze werkzaamheden.