Werkzaamheden parkeerterrein medio maart

Donderdag 07 maart 2019

In de week van 18 maart wordt gestart met de aanleg van een nieuw evenemententerrein in het centrumgebied. Dit komt te liggen op de plek waar momenteel de parkeerplaats is. U wordt daarom verzocht om vanaf de start van de werkzaamheden te parkeren op het nieuwe parkeerterrein, dat voor het oude terrein ligt.

Werkzaamhedenparking

In verband met de werkzaamheden en het inzaaien van gras, is er vanaf de week van 18 maart tijdelijk geen plaats voor het parkeren van paardentrailers in het centrumgebied. Ook is de toegang tot de picknickweide tijdelijk gesloten. Bezoekers met paardentrailers raden wij aan om op een van de andere terreinen te parkeren, zoals de Gymnasiumvallei of de grote parkeerplaats bij het Jachthuis Sint Hubertus. Op andere plekken parkeren mag ook, mits ander verkeer niet gehinderd wordt en geen wegen of paden geblokkeerd worden. 

De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. Onze excuses voor het ongemak!