NK Wielrennen op De Hoge Veluwe op woensdag 26 juni

Woensdag 17 april 2019

De tijdrit van het NK wielrennen komt dit jaar door het Park. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid op woensdag 26 juni. Diverse wegen in en om het Park zijn (een deel van) deze dag afgesloten.

Tijdritroute

Bereikbaarheid van Het Nationale Park De Hoge Veluwe op 26 juni


Ingang Schaarsbergen
De hele dag bereikbaar. Vanaf Schaarsbergen kunt u de parkeerplaats van het Kröller-Müller Museum bereiken. U kunt niet doorrijden naar het centrumgebied, maar u kunt vanaf deze parkeerplaats wel te voet naar het centrum.

Ingang Hoenderloo
Tot 13:30 bereikbaar vanaf de kant van Apeldoorn. Tussen 13:30 en 16:00 uur gesloten voor verkeer.

Ingang Otterlo
Van 13:00 tot 16:00 uur gesloten voor verkeer. De weg van Ede naar Otterlo is vanaf 8:30 afgesloten, waardoor u niet vanaf Harskamp naar Otterlo kunt rijden.

 

Klik hier voor de adressen van onze drie ingangen.

Plattegrondparkglobaal

Wegen in het Park
De Houtkampweg (dit is de weg die van ingang Otterlo dwars door het Park naar ingang Hoenderloo loopt) en de wegen ten noorden hiervan zijn van 13:00 uur tot 16:00 uur geheel afgesloten.
De weg tussen Schaarsbergen en het Kröller-Müller Museum is de hele dag open.

Wegen rond het Park
De weg van Ede naar Otterlo is vanaf 8:30 uur afgesloten. Verderop, tussen het dienstgebouw en Hoenderloo, is deze weg vanaf 13:30 uur afgesloten. Dit is de weg die langs de noordkant van het Park loopt.

Parkeerplaats centrumgebied
De parkeerplaats in het centrum is tussen 13:30 en 16:00 uur afgesloten. Geparkeerde auto's kunnen de parkeerplaats na 16:00 uur weer verlaten.

Kröller-Müller Museum
U bereikt het Kröller-Müller Museum op 26 juni de hele dag vanaf ingang Schaarsbergen.

 

Toeschouwers

Publiek is natuurlijk welkom! Wij zullen binnenkort meer praktische informatie geven voor toeschouwers van het NK wielrennen. Houd onze website en social media kanalen in de gaten in de aanloop naar 26 juni.

Kijk voor meer informatie over het NK Wielrennen op nk2019.nl