Wegwerkzaamheden aan de N804 Hoenderloo - Arnhem 16 t/m 24 mei

Vrijdag 10 mei 2019

Om de levensduur van het asfalt te verlengen, vinden er werkzaamheden plaats aan de N804. Dit is de weg die van Arnhem naar Hoenderloo loopt.

Werkzaamheden hoenderloo

Voorwerk: 16 en 17 mei (afgerond!)

Op 16 en 17 mei wordt de weg gereinigd. Op deze dagen is er een rijdende afzetting actief. Het is aanbevolen om de omleiding te volgen en via Otterlo te rijden, om vertraging te voorkomen. Als u toch gebruikmaakt van de N804 dient u de aanwijzingen van de verkeersregelaars goed op te volgen en langzaam te rijden.

Werkzaamheden: 22, 23 en 24 mei

Het aanbrengen van een beschermende laag op het asfalt staat gepland op 22, 23 en 24 mei. Onder invloed van het weer kan het zijn dat de werkzaamheden eerder of later afgerond zijn. De werkzaamheden vinden zowel op het auto- als fietsgedeelte plaats. Verkeer in beide richtingen (Hoenderloo - Arnhem) wordt omgeleid via Otterlo. De omleidingsroute is duidelijk aangegeven met gele borden. 

Bereikbaarheid Park

Bezoekers uit het zuiden kunnen Het Nationale Park De Hoge Veluwe bereiken via ingang Schaarsbergen: Koningsweg 17, 6816 TC Arnhem

 

Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft drie ingangen. Klik hier voor alle adressen