Ingang Hoenderloo niet bereikbaar van 4 t/m 6 november i.v.m. wegwerkzaamheden

Dinsdag 15 oktober 2019

Wegens wegwerkzaamheden is Ingang Hoenderloo van maandag 4 t/m woensdag 6 november niet bereikbaar voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen door de berm. Let op: ook op andere dagen kan ingang Hoenderloo lastig bereikbaar zijn. De wegwerkzaamheden vinden plaats tot half november.

We raden u aan om tijdens de werkzaamheden gebruik te maken van ingang Otterlo of Schaarsbergen (Schaarsbergen is niet toegankelijk voor touringcars). 

Ingang Otterlo

Houtkampweg 9
6731 AV
(GPS: 52.102841,5, 5.787255)

Ingang Schaarsbergen

Koningsweg 17
6816 TC
(GPS: 52.034052, 5.867405)

Ingang Hoenderloo 4 t/m 6 november niet bereikbaar

Wegens werkzaamheden is de Deelenseweg N804 tijdelijk afgesloten. Dit is de weg aan de oostkant van het Park, de N311 en Hoenderloo.

Op 4 t/m 6 november is ingang Hoenderloo niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen een stukje door de berm fietsen/lopen indien zij toch van deze ingang gebruik willen maken. We raden u aan om op deze dagen gebruik te maken van ingang Otterlo of Schaarsbergen.

Omleiding auto- en fietsverkeer

Tijdens de werkzaamheden aan de Deelenseweg N804 is de rijbaan afgesloten. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via de N311-N310-N304, fietsverkeer wordt omgeleid via de Paalbergweg, Krimweg, Woeste Hoeve en de Oude Arnhemseweg.

Planning en fasering

De werkzaamheden starten op maandag 21 oktober. De uitvoerder verwacht de werkzaamheden half november 2019 af te ronden. De werkzaamheden zijn opgeknipt in verschillende fases, die elk ongeveer een week duren: 

Fase 1
Vanaf de Koningsweg tot Deelenseweg 85 (DHG/Pluryn). 

Fase 2
Vanaf Deelenseweg 85 tot de Paalbergweg in Hoenderloo. Aan het einde van fase 2 is tevens de toegang naar de Houtkampweg in Hoenderloo tijdelijk afgesloten, vanwege het aanpassen van het plateau op de kruising Houtkampweg/Apeldoornseweg. 

Fase 3
Vanaf de Middenweg in Hoenderloo tot het fietspad Otterloseweg/Weikamperweg (kruising Otterloseweg, het fietspad en de Weikamperweg blijven open). 
Let op: ingang Hoenderloo is niet bereikbaar tijdens deze fase!

 

De asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd op: 

Fase 1: 29 en 30 oktober  

Fase 2: 24 en 25 oktober (wordt eerst uitgevoerd) 

Fase 3: 4 t/m 6 november (mogelijk ook 7 november) 

 

Deze planning is onder voorbehoud.