Donaties gevraagd: natuurboeken voor De Hoge Veluwe Buitenschool

Vrijdag 18 oktober 2019

De voormalige Parkwinkel in het Museonder wordt momenteel omgebouwd tot De Hoge Veluwe Buitenschool. Heeft u boeken over bomen, bos of natuur liggen die u niet gebruikt? Wij zouden ze graag als donatie voor onze Buitenschool ontvangen!

De Hoge Veluwe Buitenschool

Biodiversiteit wordt een belangrijke pijler van De Hoge Veluwe Buitenschool. Theoretische biologielessen worden gecombineerd met de praktijk: eerst even in de schoolbanken en dan op een Witte Fiets of te voet ontdekken hoe de natuur echt in elkaar zit.

Plant- en dierkundeboeken gevraagd

Beschikt u nog over (oude) plant- en dierkundeboeken of boeken over de Veluwe? Zou u dan willen overwegen deze aan De Hoge Veluwe Buitenschool te schenken? Wij hebben in de voormalige Parkwinkel behoorlijk wat ruimte om te vullen. Uw boeken zijn voor ons leerzaam én decoratief.

Boeken insturen

Boeken die u wenst te doneren kunt u per post sturen naar:

Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Hoge Veluwe Buitenschool
Apeldoornseweg 250
7351 TA Hoenderloo

Afgeven mag natuurlijk ook. Bij voorbaat hartelijk dank!