Loney Planet raadt De Hoge Veluwe aan als een van de beste plekken om te bezoeken in 2020

Dinsdag 22 oktober 2019

Het Nationale Park De Hoge Veluwe behoort volgens Lonely Planet tot de beste plaatsen om volgend jaar te bezoeken. Nederland staat in de top 10 van de nieuwe Best in Travel en daarbij wordt De Hoge Veluwe genoemd als één van de tips.

Reisgids Lonely Planet heeft op 21 oktober de Best in Travel 2020 gepubliceerd met daarin de top 10 van landen die reizigers in 2020 moeten bezoeken. Nederland staat in deze lijst op de zevende plek. De Hoge Veluwe wordt daarbij genoemd als één van de plekken die niet gemist mogen worden. De voorgestelde reisroute voor toeristen die een week in Nederland zijn loopt van Amsterdam en Rotterdam naar Arnhem en Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Lonely Planet raadt aan om lekker op de fiets te stappen en ook het Kröller-Müller Museum niet over te slaan.

De gratis Witte Fietsen zijn een van de redenen om Het Nationale Park De Hoge Veluwe te bezoeken. Dankzij de duidelijke bewegwijzering en de afwisselende landschappen krijgen toeristen in korte tijd een heel mooi beeld van de Nederlandse natuur. Het Park heeft plattegronden, folders en een website in meerdere talen. Toeristen die een rondleiding door Jachtuis Sint Hubertus volgen, kunnen gebruikmaken van audioguides in verschillende talen.