Bijeenkomst schenken & nalaten op 4 april

Maandag 24 februari 2020

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een schitterend Park, gelegen in de gemeenten Apeldoorn, Ede en Arnhem. Wat u misschien niet wist, is dat het Park -5400 ha groot- volledig particulier grondgebied is. Dit betekent dat het nagenoeg subsidievrij rond moet komen van eigen inkomsten. Deze inkomsten gaan grotendeels op aan beheer, behoud en onderhoud. Voor de grotere (natuur)projecten is het Park dan ook afhankelijk van fondsenwerving.

U bent van harte uitgenodigd!

Graag praten wij u op de ochtend van zaterdag 4 april bij over schenken & nalaten aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De bijeenkomst vindt plaats in het nieuwe Park Paviljoen in het centrum van het Park.

Sprekers:

  • de heer H. de Boer (directeur Hoge Veluwe Fonds)
  • de heer mr. T.J. Schutte (Notaris te Ede).

De bijeenkomst begint om 10.00 uur (inloop met koffie & thee) en wordt afgesloten met een heerlijke lunch rond 12.30 uur. De gehele middag heeft u de mogelijkheid om vrij te besteden in het Park.

Het bijwonen van deze presentatie (inclusief lunch) is geheel gratis. Na aanmelding (max. 2 personen) ontvangt u de formele uitnodiging, wat tevens uw toegangsbewijs tot het Park en de bijeenkomst is. Graag alleen aanmelden indien u echt geïnteresseerd bent. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 maart a.s. door een e-mail te sturen aan mevrouw S. Verstappen: fondsenwerving@hogeveluwe.nl.