Wegwerkzaamheden N304 (Otterlo-Hoenderloo)

Vrijdag 08 mei 2020

Van 8 mei tot eind juni 2020 worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de N304 (Otterlo-Hoenderloo). Deze werkzaamheden zullen in 3 fases uitgevoerd worden. Bij de laatste fase is de N304 deels afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer wordt ter plaatse omgeleid. De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum blijven bereikbaar tijdens deze werkzaamheden.

   

  In de komende weken worden de volgende werkzaamheden verricht aan de N304 (Otterlo-Hoenderloo):

  • aanpassen kruispunt Otterloseweg (N304)/Hoenderloseweg (zijde Apeldoorn)
  • aanpassen kruispunt Otterloseweg (N304)/Brouwersweg
  • aanpassen kruispunt Otterloseweg (N304)/Apeldoornseweg (N804)
  • aanleggen bushaltes kruispunt Otterloseweg (N304)/Hoenderloseweg (zijde Apeldoorn)
  • verbeteren toegankelijkheid bushalte rotonde Otterlo
  • verbeteren fietsoversteek Weikamperweg
  • aanbrengen filter in bermen van het grondwaterbeschermingsgebied

  Planning

  De aannemer KWS voert de werkzaamheden in 3 fasen uit tussen 8 mei en eind juni 2020. In de eerste fase werkt KWS aan de weg tussen de rotonde Harskamperweg (N310) en de kruising Apeldoornseweg (N804). In fase twee werkt de aannemer aan de weg tussen de rotonde Harskamperweg (N310) en de Brouwersweg. Als laatste worden de werkzaamheden uitgevoerd tussen de Brouwersweg en de Hoenderloseweg. Tijdens de werkzaamheden is de N304 deels afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer wordt ter plaatse omgeleid. De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum blijven bereikbaar. Kijk voor de actuele werkzaamheden en omleidingsroutes op www.bereikbaargelderland.nl.

   

  Contact
  Stel uw vraag via het vragenformulier van de provincie Gelderland of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.