Testdag Project Vrijheid en Veiligheid 15 augustus

Vrijdag 14 augustus 2020

Aanstaande zaterdag 15 augustus vindt er een testdag van het project Vrijheid en Veiligheid plaats, een onderzoek naar vrijheid, veiligheid en handhaving in de nieuwe 1,5 meter samenleving.

Dit experiment wordt georganiseerd door de Gemeente Apeldoorn in samenwerking met Politie Oost Nederland, 11 Luchtmobiele Brigade, Stichting Centre of Excellence STI en Crash Move. Het Park is de locatie voor het testen van de Safe Area App van ontwikkelaar Crash Move. Vrijwilligers hebben zich aangemeld om de applicatie te testen op hun eigen telefoon. De vrijwilligers die meedoen aan dit experiment starten de testdag bij Ingang Schaarsbergen. Ingang Schaarsbergen wordt niet afgesloten voor de testdag en u kunt gebruik maken van de ingang, zoals u gewend bent.

Kijk voor meer informatie over het project op: https://www.crashmove.com/nl/project-vrijheid-en-veiligheid