Bekijk de bronst op eigen gelegenheid

Vrijdag 28 augustus 2020

De bronstexcursies gaan dit jaar niet door vanwege de maatregelen tegen het Coronavirus. Om voldoende afstand te kunnen garanderen, moet er rekening gehouden worden met de beschikbare ruimte die de wildobservatiehutten bieden. Voor het veilig organiseren van bronstexcursies bieden de hutten onvoldoende ruimte. 

Uiteraard kunt u wel op eigen gelegenheid de bronst bekijken op verschillende plekken in het Park. U kunt deze plaatsen terugvinden via de kaart op onze website of met een plattegrond van het Park. Tijdens de periode van de bronst zijn er extra rustgebieden, de extra rustgebieden kunt u op de onderstaande kaart bekijken.

Uw bezoek aan een wildobservatieplaats

Houd bij uw bezoek aan de wildobservatieplaats rekening met de Coronamaatregelen. Geef elkaar de ruimte en houd de 1,5 meter afstand aan. Voor de wildobservatieplekken Millelamel en de Schuilkelder geldt er een maximaal aantal personen, dit wordt bij de locatie aangegeven. Is het druk bij de wildobservatieplaats die u wilt bezoeken? Neem dan een kijkje bij één van de andere wildobservatieplaatsen of kom op een later moment terug.