Tijdelijke afsluiting Wildbaanweg maandag 21 september

Vrijdag 18 september 2020

Op maandag 21 september is de Wildbaanweg tussen het Kröller-Müller Museum en ingang Schaarsbergen gesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen 12.00 uur en 14.30 uur.

Bevindt u zich voor deze tijd reeds op genoemd traject, dan kunt u hier blijven of het Park via ingang Schaarsbergen verlaten. Het is tussen 12.00 en 14.30 uur niet mogelijk om langs het Kröller-Müller Museum te rijden. Een medewerker informeert u die dag over de beperking voor het gemotoriseerde verkeer en de mogelijkheden om die dag in het Park door te brengen.

Fietsers en wandelaars kunnen zich langs het Kröller-Müller Museum verplaatsen over het fietspad; hiervoor gelden geen beperkingen. Zoals gebruikelijk op maandagen is het Kröller-Müller Museum deze dag gesloten.