Park Paviljoen uitgeroepen tot Beste Vergaderlocatie 2020 van Regio Oost en derde in landelijke competitie

Woensdag 17 maart 2021

Het Park Paviljoen is door MeetingsPlatform uitgeroepen tot Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2020 in de Regio Oost. Als kers op de taart is ook nog bekend gemaakt dat we derde zijn geworden in de landelijke competitie. Een hele eer waar we ontzettend trots op zijn! 

De MEETINGS® Awards worden elk jaar uitgereikt en zijn publieksprijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven. MICE is een afkorting voor Meetings, Incentives, Conventions en Exhibitions. 

Deze awards zijn de prijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste leveranciers en de beste aanbieders van teambuildingactiviteiten en worden normaliter in vier categorieën uitgereikt tijdens het jaarlijke MEETINGS buisness event. Helaas moest de uitreiking dit jaar op een andere manier gedaan worden. In het Park Paviljoen verzamelde zich een kleine delegatie om op coronaproof manier om de prijs in ontvangst te nemen. Extra feestelijk was de digitale bekendmaking door Hans Kazan, op het grote scherm. 

Aan iedereen die gestemd heeft; bedankt! 

We hopen heel gauw weer mensen te kunnen ontvangen in het Park Paviljoen, wat ook heel goed mogelijk is met inachtneming van coronaregels. Meetings schreef eerder al over coronaproof vergaderen op De Hoge Veluwe, lees het artikel hier terug. 

Lees meer over vergaderen en feesten in het Park Paviljoen

Bekijk hier de winnaars in alle categorieen

Foto 1: Anneloes Strengers, commercieel medewerker buitendienst, met de bronzen award
Foto 2: De gewonnen awards
Foto 3: Theo Müller-Königkrämer van MeetingsPlatform