Open banenmiddag in het Park Paviljoen op 23 april

Donderdag 07 april 2022

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je graag werken op de allermooiste plek midden in de natuur, met leuke collega’s, een goed salaris en fijne werktijden? Vind je het belangrijk om een goede balans te hebben tussen werk en privé? Misschien is Het Nationale Park De Hoge Veluwe dan wel de perfecte plek voor jou!

Op zaterdag 23 april organiseren we van 16.00 tot 18.00 uur een open banenmiddag in het Park Paviljoen, voor potentiële nieuwe medewerkers. Kom je kennis maken?

Kijkje in de keuken
Deze middag is het mogelijk om op een informele manier in gesprek te gaan met je mogelijke nieuwe collega’s en leidinggevenden. We geven je graag een kijkje in de keuken en laten je het pand zien; je krijgt alle tijd en ruimte om je mogelijke nieuwe werkplek goed te leren kennen. Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje en mag je ons alle vragen stellen die je hebt over het werk.

Voor wie?
We zijn op zoek naar mensen die willen werken in de bediening, als kok, als keukenhulp en nog veel meer. We hebben zowel parttime als fulltime vacatures, kom dus gerust langs om eens kennis te maken. Kijk voor alle vacatures op hogeveluwe.nl/vacatures

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via personeelszaken@hogeveluwe.nl Tot dan!

Meld je aan