Sponsor aan het woord

Dankzij onze sponsoren kan Het Nationale Park De Hoge Veluwe projecten realiseren op het gebied van biodiversiteit, educatie en bereikbaarheid. Zo planten we bijvoorbeeld klimaatrobuuste bossen en doen we veel wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van het versterken van de biodiversiteit. Door het Park te sponsoren, tonen onze partners daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid en maken zij een duurzame impact.

Margot Palmen sprak met Berjan Zandink, directeur regio oost bij Van Gelder, over de samenwerking met het Park:

‘Van Gelder is een door en door Nederlands familiebedrijf, dat een bijdrage wil leveren aan een mooiere wereld voor toekomstige generaties. Door Het Nationale Park De Hoge Veluwe te steunen, dragen we niet alleen bij aan het behoud van biodiversiteit in een van de belangrijkste natuurgebieden van Nederland. We leren ook van elkaar; het Park inspireert ons met haar wetenschappelijke onderzoeken gericht op innovatieve manieren, om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Het is dan ook een heel bewuste keuze om een sponsorsamenwerking aan te gaan met De Hoge Veluwe.

We ontvangen regelmatig relaties en collega’s in het Park Paviljoen. In deze inspirerende en groene omgeving, is het gelijk duidelijk waarom duurzaamheid een speerpunt is in ons beleid. Onze gasten zijn onverdeeld enthousiast over deze prachtige locatie en de goede bereikbaarheid ervan vanuit alle hoeken van het land. Daarnaast speelt het Park ook in rol in onze vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers, onder andere met deelname aan de Wandeldag.’

Image

Wilt u het Park ook sponsoren? Kijk dan hier voor meer informatie.