Hoge Veluwe Muziekdag

Praktische informatie

Data: Zondag 27 augustus 2023
Tijdstip Familievoorstelling ‘Poppetje van papier’: 11.00 tot 12.00 uur
Tijdstip Fuse: 16.00 tot 17.30 uur
Locatie: Evenemententerrein in het centrum van het Park
Prijs: Gratis (excl. entree Park)

Muziek

Bij de Hoge Veluwe Muziekdag op 27 augustus 2023 kunnen jong en oud genieten van muziek in het Park.

Familievoorstelling Poppetje van papier

De Hoge Veluwe Muziekdag begint met de familievoorstelling ‘Poppetje van papier’ door theatergezelschap de Groote Haay. In deze voorstelling van theatergezelschap De Grote Haay is te zien hoe een poppetje van papier op zoek gaat naar een vriendje om mee te spelen. Het poppetje vindt een mooie witte ballon, danst met een zeemeermin en ziet de prachtigste dieren voorbijkomen. Op verschillende muziekstijlen kreukelt vanuit een levenloos stuk papier een nieuw leven: een zaadje groeit uit tot een bloem, een rups ontpopt zich tot een vlinder, de papieren pop komt tot leven.

Familievoorstelling Poppetje van papier

Fuse - live in concert

Aan het einde van de middag kunt u genieten van een optreden van Fuse. Voor kijkers van het tv-programma Podium Witteman behoeft Fuse vrijwel geen introductie meer. Het Amsterdamse zestal is een vaste toevoeging aan het format en laat al jaren hun veelzijdigheid zien in de muzikale liveshow over klassieke muziek en verwante genres. Fuse neemt u tijdens het concert mee in hun eigen muzikale wereld van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal muziek en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken.

Fuse


Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Zabawas en het Elise Mathilde Fonds.

Dit evenement is gratis te bezoeken. Voor toegang tot het Park heeft u wel een geldig toegangsbewijs nodig; deze kunt u in de ticketshop aanschaffen.