Gratis entree bij een diner!

Van 1 april tot en met 31 augustus 2024 kunt u extra voordelig komen genieten van alles wat Het Nationale Park De Hoge Veluwe te bieden heeft. Als u na 17.00 uur een dagentreekaartje koopt bij één van de ingangen en daarna gaat dineren in Restaurant De Hoge Veluwe, krijgt u uw entreebedrag terug (excl. auto).
 

Culinair genieten midden in de natuur

Ga zitten, kies iets lekkers van de kaart en geniet van goed eten, midden in de natuur. Tijdens het eten hoort u de vogels en wordt u omgeven door rust en ruimte. De kaart van Restaurant De Hoge Veluwe biedt voor ieder wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van wild uit eigen Park, een runderhamburger of een frisse spinaziesalade?

Voorwaarden:

  • Bij aankoop van een dagentreekaart voor het Park na 17.00 uur bij één van de ingangen én besteding van €25 per persoon (kinderen 6-12 €12,50 per persoon) in Restaurant De Hoge Veluwe, ontvangt u in Restaurant De Hoge Veluwe uw entreeprijs terug.
  • Dit geldt alleen voor de dagentreekaarten voor personen, niet voor de auto. Voor de auto betaalt u entree in verband met de belasting op het milieu.
  • Deze actie geldt niet voor arrangementen, online tickets en voor kaarthouders.