Zakelijk & partijen

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een unieke locatie om elkaar te ontmoeten voor een vergadering of familiedag. De locatie bevindt zich midden in het 5.400 hectare grote natuurgebied, waar u een wandeling of fietstocht kunt maken om de mooiste plekken in het Park te ontdekken. Het Park Paviljoen en het Park bieden u de ruimte, de rust en de vrijheid om samen een geslaagde dag te beleven.

Het Park Paviljoen

In het centrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Park Paviljoen. Het Park Paviljoen is een modern en ruim opgezet gebouw met de nieuwste faciliteiten. In de foyer, dinerzaal of vergaderruimtes ontvangt u uw familie en vrienden, vergadert u met collega’s, geniet u van een lunch of diner of bespreekt u nieuwe kansen voor uw bedrijf.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe biedt u daarnaast veel mogelijkheden om ook buiten samen te komen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een take-away lunch in een picknicktasje voor elke gast of een van onze verrassende activiteiten? U kunt bovendien altijd gebruik maken van een van de 1.800 gratis Witte Fietsen, die verspreid staan door het Park. Midden in de natuur lunchen met lokale producten, na een verfrissende fietstocht; als dat geen inspiratie oplevert?

Invulling van uw dag

Wij denken graag mee over de invulling van uw dag! Dit kan in de vorm van een heisessie, het vieren van een verjaardag, een teamdag met de afdeling, of een dagje uit met de familie; de mogelijkheden voor een compleet verzorgde dag in het Park zijn eindeloos.

De door u gemaakte reservering draagt bij aan het beheer en behoud van ons mooie Park.

activiteitenoverzicht