2. De Hoge Veluwe in je broekzak

ontdek meer

De Hoge Veluwe in je broekzak

Binnenkort ga je De Hoge Veluwe ontdekken. Je loopt of fietst door eeuwenoude landschappen waar edelherten, moeflons (wilde schapen), zwijnen en vossen wonen, waar zeldzame planten groeien en waar meer dan tweehonderd kunstwerken van Vincent van Gogh te vinden te vinden zijn. Dat is uniek. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al die andere dieren, de kolossale bomen, de monumentale gebouwen en de enorme beeldentuin! Een bezoek aan De Hoge Veluwe vergeet je je hele leven niet meer.

 

We maakten daarom speciaal voor jou het boekje ‘De Hoge Veluwe in je broekzak’. De naam zegt het al: het is een klein boekje, maar het staat vol informatie, weetjes en leuke opdrachten. De meeste van deze opdrachten kun je in het Park doen, maar sommige ook in de klas, in de bus of thuis.

Het boekje is straks een mooi aandenken. Je kunt er al je herinneringen en souvenirs in bewaren. En, ook niet onbelangrijk: er is ruimte voor het maken van aantekeningen die je kunnen helpen om te scoren tijdens De Grote Hoge Veluwe Quiz.

Terug naar het hoofdmenu

Door naar het volgende onderdeel