Ga met Coop naar buiten

Spaar voor een tweede kaartje gratis!

Bij Coop kunt u van maandag 3 september 2018 tot en met zondag 28 oktober 2018 sparen voor een gratis tweede toegangskaartje tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Met deze toegangskaarten kunt u tot en met 31 december 2019 het Park bezoeken.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een wereldberoemd natuurpark met ruim 5.400 hectare aan overweldigende landschappen. Tijdens een tocht door het Park komt u door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over natte en droge heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Op zoek naar afwisseling? Stap op een van de 1.800 gratis Witte Fietsen en zie in één dag tijd de natuur van bijna heel Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om fietsen te huren, zoals een blauwe fiets met slot, een tandem of speciale rolstoelfietsen voor mindervaliden.

Sta oog in oog met het machtige edelhert, of ontdek een kudde moeflons in het uitgestrekte veld. Ga mee op excursie, boek een rondleiding in Jachthuis Sint Hubertus, of bezoek een van de vele evenementen. Beleef een onvergetelijk avontuur in eigen land!

Hoe bestel ik kaarten?

Via onderstaande knop kunt u vanaf maandag 3 september uw kaarten bestellen via de ticketwebshop.

Met de actievoucher die u heeft gekregen krijgt u een tweede dagkaartje gratis. U kunt kiezen tussen twee opties:

  • 1 gratis volwassenenkaartje
  • 1 gratis kinderkaartje 

Het dagkaartje geeft toegang tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe: toegang tot het Park zelf, het Bezoekerscenturm en het Museonder* en gebruik van de gratis Witte Fietsen.

*Het Kröller-Müller Museum en Jachthuis Sint Hubertus zijn niet inbegrepen. Wel is het mogelijk om hiervoor een extra kaartje te kopen.

Momenteel kunt u maar 1 actievoucher per bestelling valideren. Als u meerdere actievouchers hebt gekregen, dan doet u meerdere bestellingen. 

U kunt actiekaarten bestellen t/m 31 december 2018.

Ik wil graag kaarten bestellen