Enjoy De Hoge Veluwe!

Dinsdag 30 mei 2017

Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli vindt het Weekend van het Paard in Het Nationale Park De Hoge Veluwe plaats. Daarom organiseert Het Nationale Park De Hoge Veluwe in samenwerking met Stal Mansour op zaterdag 1 juli ‘Enjoy De Hoge Veluwe’.

Img 1776 marieke verhaar

Een prachtige rit door het Park voor alle ruiters en menners. De route voert door de afwisselende landschappen van het Park, over een duidelijk uitgezet traject. Voor aanspanningen is de route ook te rijden, we raden aan, gezien de zwaarte van het terrein, met een tweespan te rijden.

Halverwege stopt u bij het evenemententerrein, waar het Weekend van het Paard plaatsvindt. Hier is ook het Parkrestaurant, waar u terecht kunt voor een pauze. Er is de mogelijkheid om de paarden aan te binden, water te geven en zelf een hapje en drankje te nuttigen.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 1 juli
Starttijd: Tussen 10.00 en 12.00 uur
Locatie start/finish: Ingang Schaarsbergen (Koningsweg 17, Arnhem) NP De Hoge Veluwe
Parkeren: Ingang Schaarsbergen NP De Hoge Veluwe
Afstand: 25 kilometer (ruiters) 20 kilometer (aanspanningen)
Prijs: €15,- per paard, inclusief toegang Park. (Toegang tot het Park is voor ruiters en menners gratis op 1 en 2 juli tijdens het Weekend van het Paard). 

Inschrijven voor Enjoy De Hoge Veluwe

Doet de inschrijfknop het niet? Schrijf je in voor Enjoy De Hoge Veluwe via deze link