Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Fotochallenge: wat is #hetmooisteplekje?

Woensdag 01 augustus 2018

Nederland is rijk aan mooie en bijzondere plekken; Het Nationale Park De Hoge Veluwe is daar absoluut één van. Ook Museum MORE laat, net als het Park, graag de diversiteit van het Nederlandse landschap zien, ieder op zijn eigen manier. Vandaar dat we een unieke samenwerking aangaan en een bijzondere fotochallenge organiseren.

Gerco de ruijter   baumschule  29 2008

Foto: Gerco de Ruijter - Baumschule #29 2008

Deze challenge is voorbij, de winnaar is ondertussen gekozen.

 

De opdracht: #hetmooisteplekje
Maak een foto in Het Nationale Park De Hoge Veluwe die niet zal misstaan in de huidige fototentoonstelling van Museum MORE ‘Het trage lage land’. Gebruik je creativiteit! Het mag een landscape foto zijn, of een ingezoomde, of een detailfoto. Het mag ook een foto zijn met bepaald daglicht, een mens of een dier. Het maakt niet uit, maar laat je in ieder geval inspireren door de tentoonstelling en de prachtige natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. 

Spelregels
Upload jouw beste kunstwerk via Facebook en/of Instagram met de hashtag #hetmooisteplekje. Tag @hogeveluwe en @museummore en zorg ervoor dat we jouw foto kunnen zien op een openbaar profiel. Uiteraard moet de foto genomen zijn in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De challenge duurt van 1 t/m 31 augustus, de winnaar wordt maandag 3 september bekend gemaakt.

Klik hier voor de wedstrijdvoorwaarden

Prijs
De mooiste foto wordt beloond met een geweldige prijs: een jeepsafari in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waarbij de boswachter je alles vertelt over de landschappen en de dieren van een van Nederlands mooiste plekken. Daarnaast wordt de winnende foto afgedrukt en krijgt deze een mooie plaats in de hal van Museum MORE.

Over de fototentoonstelling
De allereerste fototentoonstelling van Museum MORE laat je opnieuw kijken naar het alledaagse Nederland. MORE Focus | Het trage lage land is een ‘oer-Hollandse’ fototentoonstelling met 21 fotografen die met een caleidoscopische blik laten zien hoe ons land verbeeld is. Vergeet de klompen, molens en Giethoorn. De opzet zorgt voor nieuwe inzichten over hoe divers Nederland eigenlijk is. Vanaf grote hoogte, boven de zee, rivieren, dijken, bossen en akkers. En dan verder dwalend via het landschap, naar stad en dorp. Nederland bekijken alsof je het nog niet kende.

De fototentoonstelling MORE Focus | Het trage lage land is tot en met 9 september te zien in Museum MORE in Gorssel. De titel van de tentoonstelling is ontleend aan het beroemde gedicht van Hendrik Marsman ”Denkend aan Holland”.

www.hogeveluwe.nl 
www.museummore.nl

Jdp9170924 5190es

Foto: Jurjen Drenth