Opening Park Paviljoen voor publiek

Maandag 27 mei 2019

In het weekend van 22 en 23 juni bent u van harte welkom om het nieuwe Park Paviljoen vanbinnen te komen bekijken. Medewerkers van het Park laten u de verschillende ruimtes van het publieksgebouw zien. Bekijk hieronder het programma rondom het openingsweekend.

Vrijdag 21 juni: officiële opening (besloten); centrumgebied afgesloten voor publiek

De officiële opening is alleen voor genodigden. Het centrumgebied is op 21 juni daarom volledig afgesloten voor publiek. Het Parkrestaurant, Bezoekerscentrum, Museonder en de Rijwielwerkplaats (incl. verhuur) zijn gesloten. Fietspaden van en naar het centrum worden omgeleid en wandelingen die in het centrum starten of eindigen zijn niet toegankelijk. De Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus is wel geopend op 21 juni en ook de rondleidingen door het Jachthuis vinden gewoon plaats. U kunt bij de Theekoepel terecht om een drankje te nuttigen. Toiletten vindt u bij de Theekoepel en bij het Kröller-Müller Museum.

Zaterdag 22 en zondag 23 juni: feestelijk openingsweekend voor publiek

Tijdens het openingsweekend bent u van harte welkom om het Park Paviljoen vanbinnen te bekijken. In diverse ruimtes staan medewerkers klaar om u iets over het nieuwe gebouw te vertellen. Op het plein kunt u genieten van diverse muzikale optredens en een gezellige markt. Tijdens het weekend kunt u ook letterlijk een kijkje nemen in de keuken van het Park Paviljoen. Die keuken is dan nog niet in gebruik, vandaar dat u voor eten en drinken nog terecht kunt in het  tijdelijke restaurant, waar wordt gewerkt met een aangepaste, beperkte menukaart.

Bekijk hier het muziekprogramma 

Maandag 24 juni: alleen voor genodigden

Op maandag 24 juni vinden er rondleidingen voor genodigden plaats in het Park Paviljoen. Het gebouw is gesloten voor publiek. Het Bezoekerscentrum/Museonder en het tijdelijke Parkrestaurant zijn wel geopend.

Vanaf dinsdag 25 juni: het Park Paviljoen is volledig in gebruik

Het nieuwe Parkrestaurant, de Parkwinkel en de informatiebalies worden op dinsdag 25 juni volledig in gebruik genomen. Vanaf dit moment kunt u er dagelijks terecht voor een kop koffie, een heerlijk diner of bijvoorbeeld een leuk cadeautje. Het Park Paviljoen is de ideale uitvalsbasis voor uw dagje Hoge Veluwe!

Impressie van het interieur van het Park Paviljoen door architectencombinatie Monadnock/De Zwarte Hond.