Geniet thuis van een heerlijk wildmenu uit het Park

Donderdag 17 december 2020

Vanaf nu kunt u de gerechten van De Hoge Veluwe ook thuis beleven. Het Parkrestaurant biedt u traiteurservice voor thuis! Stel zelf uw menu samen en geniet van een heerlijk wildgerecht, met eerlijk vlees uit eigen Park.

Vanuit het Park Paviljoen verkopen we elke dag heerlijke wildpakketten voor thuis. Stel uw eigen pakket samen, of kies voor een kant- en klaar pakket op basis van zuurkoolstamppot.

De kant-en-klare pakketten zijn compleet te maken met wild vlees naar keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit rookworst, wildstoof of hertenbiefstuk. Smakelijk, veelzijdig en eenvoudig op te warmen. In elk pakket is een handige instructie bijgevoegd, zodat u met gemak een heerlijk gerecht op tafel zet. Al het wild (en de jus) komt uit eigen Park; mooier en eerlijker scharrelvlees bestaat niet.

wildmenu voor thuis met zuurkoolstamppot

Ook lekker: onze kant-en-klare blikjes wildstoof en rendang. Ook deze zijn verkrijgbaar in het centrum van het Park en bij de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een lekkere warme chocomelk, of  wat dacht u van een frietje rendang to go?