Geniet thuis van een heerlijk wildmenu uit het Park

Donderdag 17 december 2020

Vanaf nu kunt u de gerechten van De Hoge Veluwe ook thuis beleven. Het Parkrestaurant biedt u traiteurservice voor thuis! Stel zelf uw wildmenu samen en geniet van een heerlijk wildmenu, met wild uit eigen Park.

Vanuit het Park Paviljoen verkopen we elke dag heerlijke wildpakketten voor thuis. Stel uw eigen pakket samen, of kies voor één van de (extra voordelige) kant- en klaar pakketten op basis van hertenrugfilet, hertenbiefstuk of rendang van hert. 

Het kant-en-klare pakket op basis van rugfilet of biefstuk voor twee personen bestaat uit twee hertenruggen of -biefstukken, rode kool, knolselderijpuree, wildjus, stoofpeertjes en ons eigen dennenzout en is te koop vanaf €20. Smakelijk en eenvoudig op te warmen. In elk pakket is een handige instructie bijgevoegd, zodat u met gemak een heerlijk gerecht op tafel zet.

Met het pakket op basis van rendang van hert haal je een heerlijk gerecht in huis dat op perfecte wijze de smaken van de Hoge Veluwe en Indonesië combineert. 

Al het wild (en de jus) komt uit eigen Park; mooier scharrelvlees bestaat niet.

Prijslijst kant-en-klaar wildpakket voor 2 

Prijslijst wildpakket zelf samenstellen

Prijslijst wildpakket rendang voor 2

Ook lekker: onze kant-en-klare blikjes wildstoof en rendang. Ook deze zijn verkrijgbaar in het centrum van het Park en bij de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een lekkere warme chocomelk, of  wat dacht u van een frietje rendang to go?