Alle activiteiten tot nader order geannuleerd

Woensdag 31 maart 2021

In verband met de aangescherpte Coronamaatregelen zijn alle activiteiten, excursies en rondleidingen tot nader order geannuleerd.

Het Park blijft zo lang als mogelijk beperkt geopend, het Jachthuis Sint Hubertus, het Museonder en het Kröller-Müller Museum zijn wel gesloten. De toiletten blijven geopend, consumpties kunnen gekocht worden bij het uitgiftepunt van het Park Paviljoen, de foodcontainer op het Marchantplein en de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus. De Parkwinkel is geopend op afspraak. 

 Kijk op www.hogeveluwe.nl/corona voor alle maatregelen.

Gezondheidscheck

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het Coronavirus vragen wij alle bezoekers van dertien jaar en ouder om een gezondheidscheck in te vullen op de dag van uw bezoek aan het Park. Dit kunt u op de dag zelf vanuit huis op uw telefoon doen via ikbezoek.nl/de-hoge-veluwe of door de QR-code hieronder te scannen. Ook is het mogelijk om de QR-code te scannen bij de ingang van het Park. Na het invullen krijgt u een scherm te zien met bevestiging van de check. Dit scherm laat u vervolgens bij de ingang aan de portier of aan de kaartcontroleur zien. De gegevens die u invult worden na twee weken automatisch verwijderd en worden alleen met de GGD gedeeld voor het bron-en contactonderzoek.

Waarom vragen wij onze bezoekers om de gezondheidscheck?
De gezondheidscheck is bedoeld om mensen met klachten -of met huisgenoten met klachten- niet op pad te laten gaan naar plekken waar meer mensen samenkomen. De Rijksoverheid verplicht locaties die op reservering toegankelijk zijn voor publiek om een gezondheidscheck uit te voeren, ook als dat een locatie in de buitenlucht is. Dit is een algemene maatregel, die niet alleen geldt voor het Park maar bijvoorbeeld ook bij terrassen, als ze weer open gaan. Omdat het Park een afgesloten terrein is en alleen toegankelijk is via reservering/entreebewijs, zijn wij genoodzaakt aan deze maatregel te voldoen. De verplichting is opgenomen in de Tijdelijke regeling maatregelen COVID-19 en is geen eigen beleid van het Park. Dankzij het handhaven van deze maatregel kunnen wij open blijven en geven we onze bezoekers de mogelijkheid om op een veilige manier te genieten van de rust en ruimte in het Park.

Lees meer over de gezondheidscheck

Doe hier alvast de gezondheidscheck

Voorzieningen

Het Park Paviljoen en de Parkwinkel zijn geopend, het Parkrestaurant is alleen geopend voor het afhalen van consumpties. Het terras van het Parkrestaurant is gesloten, ook mag u niet plaatsnemen in het restaurant. De Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus en de foodcontainer in het centrum van het Park zijn geopend voor het afhalen van eten en drinken. Het Jachthuis Sint Hubertus is gesloten. De toiletten in het Park Paviljoen, aan de buitenzijde van het Museonder en bij het Jachthuis zijn open. De speeltuin is geopend, evenals de wildobservatieplaatsen, de vogelhutten blijven gesloten. Het Kröller-Müller Museum is gesloten, voor meer informatie zie www.krollermuller.nl.