Geen fietsverhuur mogelijk tussen 1 mei en 1 november

Dinsdag 20 april 2021

In verband met de herinrichting van het centrumgebied van het Park zal er geen fietsverhuur mogelijk zijn tussen 1 mei en uiterlijk 1 november van dit jaar. Ook de bijzondere fietsen voor mindervaliden kunnen gedurende deze periode niet gereserveerd worden. Uiterlijk 1 november wordt de uitgebreide fietsenherstelwerkplaats in gebruik genomen. 

Vanaf 1 november kunt u hier uw fiets huren en uiteraard blijven de Witte Fietsen de gehele periode gratis te gebruiken. In het centrumgebied vindt u de Witte Fietsen wanneer u vanaf het Park Paviljoen langs de speeltuin loopt en dan doorloopt naar de klinkerweg.

In de directe omgeving van het Park kunnen fietsen worden gehuurd in de dorpen Otterlo, Hoenderloo en Schaarsbergen.