Avondje dineren op De Hoge Veluwe? Na 17:00 uur restitutie van uw dagentreekaart met onze dineractie

Dinsdag 20 juli 2021

Het Parkrestaurant is prachtig gelegen midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe en biedt een uitgebreid aanbod aan lekkere gerechten met onder andere wild uit eigen Park. Om voor de late beslisser de drempel te verlagen om bij ons te komen dineren hebben we de komende tijd een heerlijke actie.

Bezoekers die na 17:00 uur een dagentreekaart kopen en vervolgens dineren in het Parkrestaurant krijgen bij een minimale besteding van € 25,- p.p. de kosten van hun dagentreekaart gerestitueerd. Wanneer u heeft gegeten in het Parkrestaurant laat u bij het afrekenen eenvoudigweg uw entreebewijs zien om de entreekosten op de kosten van uw diner te laten verrekenen. Om het voor de fietsers eerlijk te houden zijn de kosten van een dagkaart voor het meenemen van uw auto, motor of paard niet in de actie inbegrepen.

Nu al trek? Bekijk alvast de menukaart.

In de avonduren is de kans op het zien van wild in het Park veelal groter dan overdag. Wilt u weten waar u wild kunt spotten, kijk voor een overzicht van de wildobservatieplekken op onze plattegrond.