Win een gratis natuuruitje met jouw klas!

Zondag 31 oktober 2021

Maak kans op een volledig verzorgd uitje naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe, voor jouw schoolklas. Inclusief busvervoer naar het Park, ontvangst in het Hoge Veluwe Klaslokaal, een wandeling met onze natuurgidsen, een lunchpakket en een Park-souvenir.

Lekker met je klas naar buiten!

Met de hele klas genieten van de natuur, samen leren en lol maken op een inspirerende locatie. Zoals de leerlingen van Onderwijsroute 10-14 uit Zwolle onlangs deden op De Hoge Veluwe. Bekijk hun dag hier. Leerkrachten opgelet: Wil jij een volledig verzorgd en betaald uitje naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe winnen? Meld je dan aan voor onze scholennieuwsbrief en maak automatisch kans op deze mooie prijs.

Ideale bestemming
Het Nationale Park De Hoge Veluwe, tussen Arnhem en Apeldoorn, is de ideale bestemming voor een actieve schoolreis in de natuur. In het Park is volop ruimte om te leren, te spelen en te ontdekken. Spring met je leerlingen op een Witte Fiets en laat ze kennismaken met de unieke combinatie van natuur, kunst en architectuur. Snuif de geur op van het bos en de hei en zie het stuifzand waaien. Misschien spotten jullie wel een wild zwijn, edelhert of moeflon!

Weer of geen weer
Slecht weer? Ook binnen is er genoeg te beleven: Bezoek het Museonder, een museum vol informatie over het leven onder de grond. Kijk films en doe onderzoek in het klaslokaal midden op De Hoge Veluwe. Bewonder het Jachthuis Sint Hubertus, of bekijk Van Gogh’s in het wereldberoemde Kröller-Müller Museum.

Spelregels

  • Deelname is alleen mogelijk voor basisscholen in Nederland (middelbare scholen kunnen zich wel aanmelden voor de nieuwsbrief). 
  • Je aanmelding voor de scholennieuwbrief moet vóór 30 november 23:59 uur binnen zijn.
  • De winnaar wordt geloot uit alle nieuwe aanmeldingen tijdens de looptijd van de winactie: 1  november 2021 en tot en met 30 november 2021.
  • De winnaar ontvangt een tegoedbon voor één bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe met maximaal 35 leerlingen en 5 leerkrachten/begeleiders, inclusief busvervoer (retour van school naar Park), ontvangst in het Hoge Veluwe Klaslokaal, een wandeling met onze natuurgidsen, een lunchpakket per persoon, en een Park-souvenir. Deze tegoedbon kan tot en met 31 december 2022 besteed worden.
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Doe mee en win!

Accepteer de statistics-cookies om de video te kunnen bekijken.