Alle rust en ruimte om te genieten op De Hoge Veluwe

Maandag 10 januari 2022

We heten u van harte welkom in het Park. Met ruim 5.400 hectare aan diverse landschappen is er voldoende ruimte voor iedereen om in alle rust te genieten.Frisse lucht is belangrijk, kom lekker naar buiten om te wandelen of te fietsen. Houd rekening met elkaar en houd u aan de maatregelen, dan is het Park veilig en toegankelijk voor iedereen.

Ga er op uit
Er zijn in het Park nog voldoende dingen die wel door kunnen gaan. U kunt bijvoorbeeld de interessante nieuwe buitenexpositie 100 jaar Moeflon bezoeken, deze is in de buitenlucht en elke dag vrij toegankelijk. U vindt de start van de expositie linksvoor het Museonder. Boswachter Henk Ruseler deelt hier zijn beste wandeltips voor de winter en uiteraard staan de Witte Fietsen en alle wandel- fiets- en ruiterpaden tot uw beschikking. 

Parkwinkel
De Parkwinkel is geopend!

Toiletten
Alle regulier voor bezoekers toegankelijke gebouwen zijn gesloten, met uitzondering van de toiletten:

  • in het Park Paviljoen
  • bij het Museonder
  • bij het Jachthuis Sint Hubertus
  • bij Theehuis De Kemperberg

Speur- en wandeltochten
Bij de infobalie van het Park Paviljoen zijn allerlei leuke speur- en wandeltochten te vinden, voor jong en oud. Een ideale manier om het Park te ontdekken. Kies bijvoorbeeld de fantasierijke Lepelkoenspeurtocht en ga op zoek naar deze boswezentjes die onder de grond wonen. Kom meer te weten over de dieren in het Park met de Moeffie Ontdekkingstocht of kies voor de Suske en Wiske Avonturentocht op één van de bijna 2.000 Witte Fietsen.