Zomeravond-verrassingsmenu

Praktische informatie

Data: Dagelijks van 5 april t/m 31 augustus
Tijdstip: het menu is vooraf te boeken tot 16.00 uur en het restaurant serveert het diner vanaf 16:30 uur tot een uur voor sluitingstijd
Locatie: Restaurant De Hoge Veluwe
Prijs: De kosten van het diner bedragen €37,50 per persoon, dit betaalt u ter plaatse in Restaurant De Hoge Veluwe
Voorwaarden: Het menu kan alleen voor het gehele gezelschap geboekt worden (kinderen uitgezonderd). Het Zomeravond verrassingsmenu kan geboekt worden via de ticketshop. Bij een reservering van tien personen of meer kunt u ook een e-mail sturen naar reserveringen@hogeveluwe.nl met uw telefoonnummer, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

TIP: combineer het verrassingsmenu met de dineractie, als u na 17.00 uur een dagentreekaartje koopt bij één van de ingangen en daarna gaat dineren bij Restaurant De Hoge Veluwe, krijgt u uw entreebedrag terug (excl. auto).

Eten en drinken

Helene Kröller-Müller, de stichtster van het Park, geloofde dat natuur de beleving van kunst vervolmaakt. Op diezelfde manier heeft ook de zwoele zomeravond een catalyserend effect bij een culinaire beleving. 

In de voorjaars- en zomerperiode bereidt onze chefkok een speciaal driegangen verrassingsmenu. Drie gangen vol wisselende seizoensproducten nemen u hap voor hap mee door het Park en haar directe omgeving. Groenten en kruiden uit onze moestuin en waar mogelijk eigen wild en andere Hollandse producten worden door onze chef vaak voorzien van een exotisch tintje. 

De boeking is kosteloos en zorgt ervoor dat uw plekje gereserveerd is, ook op drukke dagen. Het diner zelf rekent u in het restaurant af. Heeft u een allergie of voedselvoorkeur? Geef het na uw boeking aan ons door via reserveringen@hogeveluwe.nl

Meer over restaurant de hoge veluwe