Braamsveld Kring

Uw bijdrage aan een duurzame toekomst

Met de steun van de leden van de Braamsveld Kring kunnen wij diverse projecten uitvoeren die nodig zijn om het Park te verduurzamen, de biodiversiteit te versterken, (school)kinderen meer te leren over natuur en het Park goed bereikbaar te houden voor iedereen.

Wat mag u van ons verwachten?

Als lid van de Braamsveld Kring bent u op een persoonlijke manier betrokken bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe en ontvangt u de volgende privileges:

  • Jaarlijkse uitnodiging voor een exclusief Kring-evenement (lid + introducé)
  • Drie Relatiekaarten voor gratis toegang tot het Park (kaarthouder met auto + vier introducés)
  • Groepsexcursie met gids, ook geschikt voor (klein-)kinderen
  • 50 vouchers voor gratis Parktoegang
  • Nieuwsbrief Gulle Gevers

U kunt hier het aanmeldformulier downloaden. Deze kunt u ons toesturen per mail via fondsenwerving@hogeveluwe.nl of per post naar Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, t.a.v. afdeling Fondsenwerving, antwoordnummer 2001, 7350 ZX Hoenderloo (geen postzegel nodig).

Wat is uw bijdrage?

We gaan graag een vijfjarige overeenkomst aan vanaf € 10.000 per jaar. Daarmee doet u een zogeheten ‘Periodieke Gift’, die u volledig kunt aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Door dit belastingvoordeel kost een schenking van € 10.000 u in de meeste gevallen netto € 6.300. Zie voor meer informatie de website van de belastingdienst. Onze steunstichting het Hoge Veluwe Fonds heeft een ANBI-status en is in het bezit van het CBF-keurmerk.

Word Vriend
 

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjon Lambooij (Hoofd Fondsenwerving) via lambooij@hogeveluwe.nl of +31 6 83 52 70 88 of Annewil Nieuwenhuizen (Medewerker Fondsenwerving) via nieuwenhuizen@hogeveluwe.nl of +31 6 82 21 49 25.

Braamsveld

Het Braamsveld is een gebied binnen het Park met droog heischraal grasland. Hier komen de zeldzame soorten kleine schorseneer en heidezegge voor. Kleine schorseneer is in Nederland een uiterst zeldzaam kruid. Ook bijzondere diersoorten hebben het hier naar hun zin; onder andere de duin- en grote parelmoervlinder, de zandhagedis, de kleine- en bruine vuurvlinder en het heideblauwtje.