Ruiterpad door centrum tijdelijk afgesloten

Donderdag 27 mei 2021

In verband met werkzaamheden aan de Oude Houtkampweg is het ruiterpad dat door het centrum van het Park loopt, tijdelijk afgesloten.

De afsluiting geldt voor het anderhalf kilometer lange traject tussen knooppunten 7 (Pampelse Zand) en 13 (achter Park Paviljoen), zie de kaart hieronder. Om gevaarlijke situaties bij het oversteken van de Oude Houtkampweg te voorkomen kunnen ruiters vanaf de aanbindplaats in het centrum niet naar het zuiden stappen en vanaf de aanbindplaats bij het Pampelse Zand niet richting het noorden stappen. Wandelaars kunnen dit pad wel blijven gebruiken.

De werkzaamheden duren vermoedelijk tot in september. Uiteraard kunt u de andere gemarkeerde ruiterpaden wel blijven gebruiken en daarnaast is het in het gehele Park toegestaan om te paard op onverharde paden te stappen. Ook kunt u gebruik maken van de bermen van de verharde wegen.

Onze excuses voor enig ongemak.